"Kurtuluşa Gidişin Dijital Ayak İzleri" Robot Yarışması

19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzun da organizasyon komitesinde yer aldığı "Kurtuluşa Gidişin Dijital Ayak İzi" 4.Robot Yarışması 17 Mayıs 2023 tarihinde saat 11:00'de ilimiz Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılacaktır.

07.04.2023 178

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün başlattığı Milli Mücadeleye ithafen 4 kategoride düzenlenecek olan yarışmaya katılımcı olmak isteyen okullar istedikleri kategoride, istedikleri sayıda robot ile katılabileceklerdir.

Okulumuzun ev sahipliği yapacağı yarışmaya 12 Mayıs 2023 Cuma günü saat 17:00'ye kadar başvuru yapılabilecektir. Başvuru için aşağıdaki bağlantıdan ulaşabileceğiniz başvuru formunun doldurularak, DYS üzerinden veya Mail (758116@meb.k12.tr) ile Borsa İstanbul Anadolu Lisesi'ne gönderilmesi gerekmektedir.  Yarışmacılara, talep etmeleri durumunda yarışma öncesi pisti deneme imkânı verilecektir.

Şartnameyi Görüntülemek İçin Tıklayınız!!!

Makam Olurunu Görüntülemek İçin Tıklayınız!!!

Başvuru Formunu Görüntülemek İçin Tıklayınız!!!