LGS Yerleştirme Sonuçları ve Okul Kıyafeti Uygulaması

25.07.2023 762

LGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. 120 öğrenci alan okulumuz kontenjanının tamamı doldu.

Yerleştirme sonuçlarına göre okulumuz taban puanı 400,5368 oldu.

Okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kesin kayıt işlemleri e-okul üzerinden otomatik olarak yapılmış olup e-okul veli bilgi güncelleme ve genel bilgilendirme işlemleri için okulumuzu ziyaret etmeleri gerekmektedir.

25-07-2023

2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Kıyafetleri

Okulumuzda tek tip kıyafet giyilmesi esastır. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kız ve erkek öğrenciler aynı kıyafeti giyecekler. Öğrenci pantolonları düz siyah (taşlanmış, eskitme ya da yırtık olmayacak) kumaş, kanvas, kot olabilir. üst kıyafet kısa ya da uzun kol polo yaka tişört (Çelikel Armalı). Kışın isteğe bağlı olarak siyah ya da lacivert V yaka kazak (uzun kol olması esas). Ayrıca kız öğrenciler istediklerinde füme pileli etek giyebilirler. Okulumuzun herhangi bir mağazayla anlaşması olmayıp okul kıyafetleri istenilen yerden temin edilebilir. Yeni eğitim öğretim yılının bütün öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.

25-07-202225-07-2022