ZONGULDAK VALİSİ AHMET ÇINAR OKULUMUZDA

Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR, "Kariyer Planlama Eğitimi Seminerleri" kapsamında okulumda sunum yaptı. Yaşam tecrübelerineden oluşan ve samimi söylemlerin kullanıldığı programda, öğrencilerimizin ilgisi oldukça yüksekti.

Mehmet Çelikel Lisesi konferans salonunda çerçekleştirilen programa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemal ÖZDEMİR, Okul Müdürü İsmail AŞKAR, Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı mütevelli heyet başkanı Yüksel AYTAÇ, Vakıf Başkanı Mehmet Sağlam GÜROL, Okul Aile Birliği Başkanı Recep ADIGÖZEL , okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR öğrencilere yaptığı konuşmada, ülkemizin karşı karşıya olduğu sorunların yanı sıra önyargı, bağnazlık, aidiyet duygusu, bilim, teknoloji ve sanat konularında yer yer anılarından örnekler vererek öneri ve tavsiyede bulundu.

Öğrencilere hiçbir konuda önyargılı ve bağnaz olmamalarını tavsiye eden ÇINAR, bu programın gerçekleştirilmesine vesile olan okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür etti. Biz de okulumuz adına Sayın Ahmet ÇINAR´a çok teşekkür ediyoruz.17-05-201817-05-201817-05-2018