Kardeşlik Hukuku

19 Mayıs 2017 Tarihinde Aile Sosya Politikalar İl Müdürlüğü İle birlikte 2. düzenlenen Kardeşlik hukuku etkinliğimiz ile okulumuz öğrencilerinden Dilara AYNU´UN organize ettiği çalışma ile sevgi evlerinde ikamet eden kardeşlerimiz ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Çalışmada Bizlerden desteğini esirgemeyen Aile Sosyal Politikala İl Müdürü Sayın Kemal GÜMRÜKCÜ´YE ve mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz. Etkinliğimize katılan kardeşlerinden ilgi ve alakalarını esirgemeyen öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

etkinlikte bizlerle beraber olan

Dilara AYNUR, Nergis SADIKLAR, İlayda HAKVERDİ, Ebru BİRCAN, Betül DEMİRBAŞ, Kerem BEŞİR,Mustafa Emir ZOR, Aybüke ARSLAN, Alperen KANDEMİR, Ceren Mina BÜKRÜK, Bengi BİNGÖL, Şükrü Can BALI isimli öğrencilerimizi katılımlarından ötürü kutluyoruz.

23-05-201723-05-201723-05-201723-05-2017