Mehmet Çelikel Lisesi

Vizyon: Hayata hazır, mutlu, sağlıklı, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek.

Misyon: Farkındalığı ve özgüveni yüksek, öğrenmekten, keşfetmekten ve üretmekten keyif alan, sadece akademik alanda değil hayatın her alanında kendini geliştiren, kendi ayakları üzerinde durabilen, ülkesine ve insanlığa faydalı, mutlu, huzurlu, ahlaklı, sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce / Almanca
Servis Bilgisi: var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2019-2020 392-424
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz güçlü STK ları ve öğretmen kadrosuyla bir aile kavramı içersinde başarı için ciddi emek sarf etmektedir. YGS başarılarımız her yıl artış göstermektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: her 100 öğrenciden 70 e yakını ilk yıl yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz sosyal bir okul olup bir çok etkinlikte bulunmaktadır. bir çok sosyal sportif faaliyetin içinde yer almaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Sporcuların gelişimini takip etmek üzere BEÜ Spor Öğretmenliği bölümü ile işbirliği geliştirme çalışmaları yakın bir zamanda başlayacaktır.
Proje Çalışmaları: Doğa, Spor, Sanat ve kültürel alanlarda sürekli projeler geliştirilmektedir
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Bir çok AB projesi içersinde yer alan okulumuz bu anlamda marka okul olmuştur
Kontenjan Bilgileri: Her eğitim yılı 5 sınıf 150 öğrenci alıyor.

WEB - https://celikel.meb.k12.tr

Adres - Terakki Mh. Lise Sk. No4 Merkez/ZONGULDAK